Amenajare casă Mira Residence

Amenajare casă Mira Residence

Proiect de amenajare interioară

Suprafață: 50 mp

Anul: 2021

Colaboratori: Luiza Tocea

Foto: Bogdan Zop

Am realizat această amenajare pentru un cuplu de tineri care au vrut să schimbe viața de la bloc pe una la casă. Și-au dorit o amenajare fresh, luminoasă, cu accente de culoare și zone bine delimitate, care să aibă un flux corect și multă lumină naturală.

Astfel, cu ajutorul corpurilor de mobilă, am obținut 4 zone diferite într-un spațiu care inițial era un mare open space, fără să blochez fluxul sau privirea.

Holul este delimitat de bucătărie printr-un corp cu rafturi deschise, care alternează cu zone închise de depozitare, iar în capăt și-au găsit locul cuierul, cu băncuță și pantofar.

 Pe partea dreaptă, tabloul electric și diverse uși de vizitare au fost mascate de corpuri albe din MDF, dar și de o oglindă. Astfel, le-am asigurat proprietarilor un acces rapid, dar și un hol curat vizual, încălzit de nuanțele lemnului.  

Bucătăria este spațioasă, cu un design simplu și curat, în linii drepte. Fiind open space cu zona de living, am optat pentru o combinație de alb și lemn, cu accente de negru, care să nu concureze cu accentele de culoare din restul casei. Toata mobila a fost realizată la comandă.

Bucătăria este delimitată de zona de dining printr-un bar, cu rafturi de metal și lemn deasupra, la care beneficiarii pot găti, interacționand cu invitații sau copiii.  

Finisajele montate de dezvoltator erau gri, asa că am ales să încălzesc totul cu nuanțe de lemn și accente de galben și albastru. Astfel, pentru dining am ales niște scaune tapițate albastre și o masă cu blat de lemn, iar în zona de living am optat pentru o canapea galbenă. Totul este completat de modelele geometrice de pe perdele, tapet și covor, care aduc textură și pattern, în culori deschise.

Furnizori: Euromobila, The Home, Vivre, Sophia.