Cu ce obiecte poți decora peretii casei tale

Cu ce obiecte poți decora peretii casei tale

Cu ce obiecte poți decora peretii

Având în vedere că o amenajare curată și organizată ne relaxează și că spațiile în care locuim sunt, de cele mai multe ori, neîncăpătoare, eu nu sunt adepta decorării cu obiecte care nu au nici un fel de valoare pentru noi. Obiectele pe care alegem să le păstrăm, să le punem pe pereți ca decorațiuni, trebuie să fie ori frumoase, ori să aibă o semnificație. Mai mult decât atât, îmi place ca atunci când intru într-o casă, să îmi dau seama de cum este persoana care locuiește acolo, ce pasiuni are, să fie obiecte care o descriu.

In articolul acesta m-am gândit să îți arăt niște variante de cum poți decora pereții casei tale.

Scris pe 05 Decembrie 2017

O prima variantă sunt fotografiile care au o semnificație pentru tine: sunt cu locuri/persoane dragi, le-ai făcut chiar tu sau copii tăi, sau reprezintă ceva ce te pasionează, de exemplu grafică, vegetație, culori care te binedispun.

Tablourile sunt o idee bună, indiferent dacă sunt realizate de un pictor cunoscut sau de un prieten talentat care ți-a oferit un cadou. Pot fi pata de culoare de care ai nevoie într-o cameră.

Alte obiecte pe care le poți expune sunt cele pe care le colecționezi, sau pe care le-ai adus cu tine din vacanțe. De exemplu pălării, vase ceramice, covoare. Sau, bineînțeles, pe care le-ai făcut chiar tu :)

O alta variantă este să folosești obiecte vechi, frumoase, pe care vrei să le păstrezi și să le vezi mereu, care îți trezesc amintiri. Cum ar fi panouri realizate din lemn vechi, sau vechea tâmplărie a fereastrei casei în care locuiești, de dinainte de renovare.

Nu în ultimul rând, sunt lucrurile pe care le consideri utile, de exemplu harta lumii sau panouri de plută pe care îți poți agăța bilețele sau poze.

~ Have nothing in your houses that you do not know to be useful or believe to be beautiful. ~ William Morris

 

Sursa fotografii: Pinterest