Magazin

YENIPUF - Un set de pufi. Multiple variante de stat.

 

Yenipuf este un set de pufi ușori și confortabili pe care îi poți combina pentru a crea piese complet diferite de mobilier. Sunt în întregime creați în România, manual, și îi poți personaliza ușor în culori și materiale care merg la fix în livingul tău!

Husele reprezintă noutatea, fiindcă sunt accesorizate cu chingi textile, rigide, care se tensionează cu ajutorul cataramelor de reglaj. Astfel pernele pot fi puse în diverse variante. Se pot face mai multe combinații, iar cu cât numărul pernelor crește, cu atât posibilitățile sunt mai multe.

Perfect și pentru copii

Yenipuf este foarte potrivit și pentru copii, deoarece acest obiect de șezut este moale, atrăgător prin forma și prin varietatea de culori în care se poate realiza. Și un lucru foarte important, nu rănește. Îl pot folosi fie în camerele lor, fie la grădinițe, fără să fie în pericol să se lovească. Reprezintă un exercițiu bun de creativitate pentru aceștia - pot „asambla” fotoliul, sau pot descoperi cum acesta se transformă.

Ocupă puțin spațiu de depozitare

Se pot stivui și scoate când vin prietenii în vizită, se pot folosi ca loc de stat și măsuța. Yenipuf sunt foarte potriviți pentru casă, dar își găsesc locul și în spații publice, precum biblioteci, birouri sau grădinițe.

Ușor de transportat datorită ambalajului

Cei trei Yenipufi vin ambalați într-un sac simpatic, de pânză, pe care îl poți refolosi. Acesta are o chingă, pentru a-l putea apuca mai ușor și purta pe umăr.

Huse detașabile, ușor de spălat 

Pernele sunt acoperite cu huse detașabile, care se pot spăla la mașină la 30 de grade atunci când este nevoie. Acestea sunt accesorizate cu fermoare, arici și chingi rigide. Chingile își modifică lungimea și se tensionează prin catarame de reglaj.

Materiale

Setul este compus din:

- 3 perne albe cu diametrul de 70 cm. Sunt cusute dintr-o pânză albă, rezistentă, umplută cu perle de polistiren; 

- 3 huse detașabile, care pot fi de aceeași culoare, sau la alegere de culori diferite;

- un sac simpatic, de pânză;

Instrucțiuni de curățare

Husele se pot spăla la mașină la 30 grade, uscare pe sârmă. Sacul se spală la mașină la 60 grade, uscare normală.