Decorarea camerei copilului - modificări simple, dar de efect

Decorarea camerei copilului - modificări simple, dar de efect

Decorarea camerei copilului - modificări simple, dar de efect

Camera copilului ar trebui să fie cea mai colorată și plină de viață. Există nenumărate metode prin care se poate decora camera copilului. Unele la îndemâna oricui, iar altele, puțin mai migăloase. De când cu pandemia, copiii au fost printre cei defavorizați deoarece aventurile prin parcuri sau joaca cu ceilalți copii au fost eliminate. Astfel, cei mici au trebuit să își găsească ocupație prin camera lor.

Folosește-te de pereți pentru a obține diferite activități pentru cei mici. Adaugă un spalier sau câteva elemente pe care cel mic se poate urca, alături de o saltea de gimnastică la bază, pentru siguranță.

Scris pe 26 August 2021

Tapetul ales pentru copil nu trebuie sa fie unul minimalist, într-o singură culoare sau doar pe un perete de accent. Cei mici sunt atrași de culorile vibrante, puternice. Odată cu acestea, și starea lor de spirit poate fi influențată.

Scoate din listă clasicele abajururi și caută unele care să facă parte din povestea celui mic. Un bun exemplu și ușor de găsit, sunt cele tip norișor. Oferă o lumină plăcută , iar pe copil îl poartă într-o posibila poveste cu Aladin și covorul lui zburător, printre nori. O altă variantă, este abajurul tip balon.

 

Corp iluminat balon Evalight 732 lei 

https://www.evalight.ro/magazin-online/lustre/produs/lustra-camera-copii-design-balon-dream-big-sp1-179858/61491?gclid=CjwKCAjw95yJBhAgEiwAmRrutCoIZ1uRGhzqK3bbh522A4oiYLLaHagh6fWRGLNRylqAHI3dIGYLRRoCyo8QAvD_BwE

 

Abajur alb pene The Home 509 lei

https://www.thehome.ro/abajururi-2/abajur-alb-din-pene-si-otel-eos-mini-white-umage

 

Corp iluminat baloane colorate Luminam 1734 lei

https://www.luminam.ro/lustra-pe-cablu-balloon-15xg4-20w-230v/?gclid=CjwKCAjw95yJBhAgEiwAmRrutIzQDyw6EB7XpZF3HK4JF12BgjQfS4rCbTr4PzaLMCYRCoQlRhuTqxoCgPUQAvD_BwE

 

Alege pentru acel perete gol pe care nu știi ce să pui, o vopsea tip chalkboard, unde copilul își poate da drumul la imaginație și poate desena acea căsuță cu soare deasupra și floricele până la acoperiș. Este o modalitate ușoară de a-i oferi copilului posibilitatea de a scrie pe pereți. Se poate opta pentru orice culoare, iar curățarea este una sigură și ușoară. Fie că este vorba de un perete întreg sau un contur de căsuță , eventual cu un ancadrament din lemn pentru delimitarea spațiului, copilul o să îndrăgească această idee.

Vopsea tip chalkboard Hornbach 74 lei

 

Sursă foto 

http://www.home-designing.com/

hunker.com