Idei de amenajare a holului

Idei de amenajare a holului

Idei de amenajare a holului

Chiar dacă holul nu este în sensul tradițional o camera, acesta nu trebuie neglijat. Foarte mulți uită sau nu s-au gândit că acesta este prima încăpere pe care invitații o văd. Holul dă tonul pentru tot restul locuinței. Astfel că dacă vreți să creați un apartament sau o casă cu o personalitate puternică, începeți cu holul și nu săriți direct la living sau dormitor.

1. Organizează-ţi obiectele Chiar dacă nu ai acel dulap pe care să îți pui cheile sau palaria împreuna nu ochelarii, folosește-te de pereți pentru a adăuga etajere. Adaugă o oglindă rotundă mai mare pentru a mări optic spațiul și pentru a-l lumina.

 

2. Creează un ,,gallery wall” Alege un singur tip de ramă și folosește-o pentru toate pozele. Fie că îți place sau nu acea poză de când ești mic fie că te-a impresionat foarte mult un citat și vrei să îl pui în ramă, acum este ocazia ideală. Acest hol îți poate descrie personalitatea.

 

3. ,,Umple” pereţii cu tapet Folosește un tapet cu un pattern geometric sau floral și completează-l cu o comoda mică tip banchetă, care are și o depozitare, astfel totul devine mai organizat. Adaugă o plantă în ghiveci pentru o notă mai naturală, iar holul tău este gata!

 

4. Adaugă un covor pe jos Indiferent de dimensiunea holului, un covor este întotdeauna bine-venit! Fie că vorbim de unul dreptunghiular, fie că este unul rotund sau pătrat, acesta aduce o notă caldă încăperii. Alege un covor neutru sau în tonuri maronii si adaugă obiecte decorative de accent, cum ar fi vaza de la planta naturală sau ramele tablourilor.

 

5. Înlocuiește tradiţionalul cuier De ce să rămânem cu același cuier și în anul 2021 ? Alege varianta minimalistă și adaugă-i și o notă de culoare. Astfel , spatiul pare unul mai mare și mai ,,curat”.

 

6. Optează pentru o notă clasică Folosește ancadramente albe pentru partea inferioară a pereților, iar pentru partea superioară, alege o lavabilă în nuanțe de gri sau chiar și o culoare mai îndrăzneață.

 

Sursă foto: pinterest

Scris pe 18 August 2022

Adaugă un comentariu