O vizita la Tiffany Art

O vizita la Tiffany Art

Tiffany Art

Daca vreți să introduceți niște culoare în casele voastre, sau pur și simplu doriți să cumpărați corpuri de iluminat, dar nu ați găsit încă ceva care să vă placă, atunci trebuie neapărat să mergeți la Tiffany-Art.

Este un magazin micuț pe strada Matei Voievod, unde veți găsi de la lampi Tiffany realizate în România 100% manual, la vitralii (inclusiv kit pentru vitralii, daca vreți să le realizați voi acasă), până la corpuri de iluminat pe care le puteți compune alegând dintr-o gamă largă de fasunguri, fire textile sau metalice, colorate, împletite sau simple, becuri decorative de diferite dimensiuni și forme, capace și tot felul de accesorii cromate, din cupru, ceramică sau porțelan, si multe, multe altele.

Astfel vă puteti compune lampa pe loc, sau puteți alege din modelele lor gata făcute.

Cei de acolo vă pot și confecționa sistemele de prindere de plafon sau de perete și pot și repara sau recondiționa lămpi mai vechi.

Astfel, după ce v-ați hotărât, vă vor face oferta de preț, veți lăsa un avans și veți reveni peste câte zile pentru a ridica lampa. 

Ca să vedeți tot ce fac, ar fi bine să aruncți un ochi pe http://www.tiffany-art.ro și să vă permiteți să fiți creativi.

Spor la lucru!

Scris pe 02 Octombrie 2017