Showroom nou Carpet&more, Retros si Gap

Showroom nou Carpet&more, Retros si Gap

Carpet&more, Retros si Gap

Aseară, cei de la Carpet&more au aniversat 10 ani de existență pe piața românească. Petrecerea avut loc într-un spațiu neconvențional, mai exact o hală de pe str. Popa Nan nr. 82. Acest spațiu va servi în continuare ca showroom atât pentru ei, cât și pentru Retros și Mind the Gap. Iți spun imediat despre fiecare în parte, dar hai să încep cu începutul.

Cei de la Carpet & more au o mulțime de tipuri de mochete, parchet, linoleum. Poți citi despre ele pe site-ul lor, cu descriere și variante de culori.  Sunt de la cele mai pufoase, pe bază de teflon, care se curață și se întrețin foarte ușor, la mochete pentru spații de birouri, sau cele cu trafic comercial intens. Acestea vin sub formă de dale, așa că se pot monta rapid și combina cu alte modele, culori sau texturi. Daca te-am făcut curios, iți las aici site-ul lor pentru mai multe informații http://www.mocheta-parchet.ro/ , iar de astăzi le poti vedea inclusiv în showroomul de pe Popa Nan 82.

Retros este un magazin care vinde mobilă originală, recondiționată, în stilul anilor `30-`60. Au niște piese frumoase, așa că dacă ești fanul acestui stil, sau pur și simplu vrei să ai niște piese de accent în amenajarea ta, te sfătuiesc să le faci o vizită. Am facut și eu niște fotografii, dar le poți vedea mai bine aici http://retros.ro/

Despre tapetul celor de la Mind the Gap sunt sigură că ai mai auzit, dar profit de ocazie ca să îți mai spun și eu o dată. Este un brand românesc, pus pe roate de niște tineri din Târgu Mureș. Sunt prezenți la cele mai importante târguri de design din lume și concurează cu branduri de renume. Produc atât tapet, cât și perne decorative, abajururi, tablouri. Le poți vedea pe toate pe site-ul lor http://mindtheg.com/en/ și o parte în acest nou spațiu de care ți-am povestit.

Mai jos sunt câteva fotografii pe care le-am făcut aseară, dar pentru mai multe informații, le poți face o vizită :)

Scris pe 13 Octombrie 2017