Showroom nou The Home – design scandinav la el acasă

Showroom nou The Home – design scandinav la el acasă

Showroom nou The Home – design scandinav la el acasă

Astăzi este prima zi în care noul spațiu al magazinului The Home s-a deschis oficial și, pentru că nu mi-am putut stăpâni curiozitatea, am vrut să fiu printre primele persoane care le face o vizită.

The Home este un loc frumos al designului scandinav, unde poți gasi mobilier, decorațiuni, textile și corpuri de iluminat.

Scris pe 08 Martie 2018

Magazinul este pe strada Popa Nan nr. 82 și se poate intra cu mașina în curte, deci nu trebuie sa îți faci griji din cauza locului de parcare. Pregătește-te însă să petreci ceva timp acolo, pentru că este un spațiu mai mare decat cel cu care ne-am obișnuit, din strada  Braziliei.

Aflat în incinta fostei fabrici de textile Sinatex, locul este industrial și spațios. Cei de la magazin mi-au spus ca a fost mult de lucru pentru a-l renova și acesta este motivul pentru care este gata doar în proporție de 90%, urmând ca la mijlocul săptămânii următoare să îl finalizeze complet.

Dacă vrei sa îți reamenajezi casa, sau doar să integrezi câteva decorațiuni noi, te sfătuiesc să le faci o vizită, cu siguranță o să găsești o mulțime de lucruri pe care o să dorești să le iei acasă.

Insă până reușești să ajungi, am facut eu niște fotografii care te vor ajuta să îți faci o imagine despre ce urmează să vezi acolo.

Adaugă un comentariu