Tablourile Rock a Pebble - idei de cadou cu poveste

Tablourile Rock a Pebble - idei de cadou cu poveste

Tablourile Rock a Pebble - idei de cadou cu poveste

Pentru că tot se apropie sezonul cadourilor, am zis să vin în ajutorul tău și să îți dau o idee de produs cu poveste, realizat manual,  personalizabil și foarte, foarte simpatic! 

Tablourile Rock a Pebble sunt făcute din materiale naturale sau ecofriendly, lemn, flori uscate și pietre modelate natural, culese din mare, care aduc natura și senzația de confort în casa ta.  

Tablourile Rock a Pebble pot spune povestea ta sau a prietenilor tăi, pot marca evenimente importante din viață, amintiri legate de o vacanță, pot celebra jobul, pensionarea, sau pur și simplu animalul de companie. Practic orice moment frumos poate fi surprins într-un tablou Rock a Pebble.

Oferi cadou amintiri care își vor găsi locul ușor pe comodă sau pe perete, lânga alte postere sau fotografii. Poți face chiar o colecție de povesti spuse în aceste tablouri.

Prețurile încep de la 100 lei și pot fi făcute pe orice dimensiune de pânză.  

Las aici câteva exemple, iar daca te-am făcut curios, ii poți scrie Ralucăi de la Rock a Pebble la adresa de mail [email protected] sau direct prin mesaj pe pagina de instagram https://www.instagram.com/rockapebble/     

Scris pe 23 Octombrie 2020