Yenipuf-multiple variante de stat

Yenipuf-multiple variante de stat

Yenipufi-multiple variante de stat

Poate ai observant că în ultimele luni nu am fost foarte activă pe blog cu articole sau apartamente. Asta s-a întâmplat fiindca m-am ocupat mai mult de un proiect de design de produs, de suflet aș putea spune, Yenipuf. Așa că am decis să îți explic mai bine despre ce e vorba și cum m-am hotărât să duc mai departe acest proiect.

Scris pe 09 Ianuarie 2019

Yenipuf este acel produs care „crește” odată cu copilul tău, pe care îl poate folosi de la grădiniță până în adolescență și mai târziu, pe care îl poți scoate în grădina vara, sau în living atunci când îți vin prietenii în vizită. Care se pretează pentru colțul tău de citit, pentru luat la munte și pus pe iarbă. Care este potrivit pentru spațiile de lucru „agile”, adică acele medii flexibile și productive, ce permit colaborarea, inovația și munca în echipă. Și lista cu locurile în care cred eu că pot fi utilizați poate să continue, e foarte lungă.

Mai exact, Yenipuf este un set de trei perne care se pun în multe variante de stat cu ajutorul unui sistem de chingi. Este pat, fotoliu sau simplă pernă, iar pe el pot sta una, doua sau trei persoane.

Un lucru foarte important este că sunt concepuți și produși manual în România. Deși este un proces mai lung și mai costisitor, așa pot controla toate detaliile, îi pot realiza la comanda și îi pot personaliza în funcție de cerințe. Pentru că da, Yenipufii pot fi făcuți din tot felul de materiale, imprimați sau brodați. Iar durata de producție este de 5 zile.

Yenipufii sunt un proiect din categoria home&deco, utili, simpatici și confortabili. Husele reprezintă noutatea, fiindcă sunt accesorizate cu chingi textile, rigide, care se tensionează cu ajutorul cataramelor de reglaj. 

Am făcut machete, apoi niște prototipuri, i-am folosit și îmbunătățit, așa că în momentul în care am fost mulțumită de rezultat, am luat ușor decizia de a-i lansa.

Momentan poți comanda Yenipufi doar contactându-mă, sau de la târgurile de home&deco la care particip. Dar pe viitor vor fi și în câteva magazine unde îi vei putea vedea și încerca. Ii poți personaliza sau poți comanda din seturile pe care le am deja produse, pe stoc.

Mai multe detalii despre diametru și întreținere, dar și filmulețul de prezentare găsești aici https://andreeastefan.ro/magazin  

Iar daca vrei să afli noutăți, reduceri și ce Yenipufi sunt pe stoc, poți vedea pe paginile de facebook și instagram ale produsului.

https://www.facebook.com/Yenipuf-485133615318342/?modal=admin_todo_tour

https://www.instagram.com/yenipuf/ 

Adaugă un comentariu