Despre mine

despre mine

Sunt Andreea, designer de produs și de interior. Pentru mine, designul înseamnă să vii în întâmpinarea nevoilor oamenilor cu produse, obiecte de mobilier, sau amenajări care să le satisfacă necesitățile și să scoată maximul din potențialul unei încăperi.

De când am absolvit Designul la Universitatea de Arhitectură „Ion Mincu” am realizat diverse concepte, printre care designul unor spații de locuit, apartamente și garsoniere de închiriat în regim airbnb și locuinte unifamiliale. Am avut ocazia să colaborez cu birouri de arhitectură atât în București, cât și în Torino, Italia, să vizitez târguri importante și să acumulez experiența în a decora restaurante, magazine, case.

Cred că designul este vital și îmbunătățește calitatea vieții, mai ales într-un oraș ca Bucurestiul, care este din ce în ce mai aglomerat, iar oamenii din ce în ce mai stresați. Tendinta este ca apartamentele să fie foarte mici, aproape fără zone de depozitare.

Aceste aspecte  m-au provocat să găsesc soluții pentru a le optimiza și a le transforma în spații primitoare, prietenoase și ordonate. Casa trebuie să fie acel loc în care să te simți confortabil, relaxat și în siguranță. In realizarea cu succes a proiectelor, foarte important este să am o comunicare bună cu oamenii, pentru a le putea înțelege dorințele și nevoile.

Am finalizat studiile la Universitatea de Arhitectură din București în anul 2013 și ulterior am urmat un master de Ecodesign la Politehnica din Torino, Italia.