Casa S

Casa S

Proiect de amenajare interioară

Amplasament: București

Suprafață amprenta: 35 mp

Anul: 2021

 

Iți prezint mai jos descrierea unei case cu amprenta la sol de 35 mp. La parter se află zona de zi, mai exact livingul, bucătăria și baia, iar la etaj sunt dormitoarele.

In living proprietarii și-au dorit să aibă o canapea spațioasă, pe care să poată sta împreună cu prietenii, o zonă de dining, dar și un spațiu de birou pentru lucratul de acasă.

Ca să obțin un spațiu funcțional, în care toate zonele să fie utilizabile, am început prin a integra biroul în mobilierul de tv. Astfel, prin suprapunerea tabloului peste riflajele din lemn am creat un punct de atracție, care se integrează foarte bine în zona media, avand dublu rol, atât decorativ, cât și de birou.

Pentru mai multe locuri de stat, am creat o mască de calorifer în fața ferestrei, cu rol de băncuță.

Din cauza spațiului restrâns, nu am putut avea o zonă dedicată de dining. Așadar, am optat pentru o masuță de cafea care se extinde, transformându-se într-o masă mare.

Holul este și el integrat în zona de living, aici găsindu-și loc o bibliotecă și peretele pentru fotografii/tablouri.

La etaj, în amenajarea dormitorului matrimonial regăsim aceleași culori, mai exact o combinație de alb, gri, cu accente de negru și nuanțe de lemn, îmbogățită cu patternuri și texturi de la corpurile de iluminat și diversele obiecte decorative.

In birou am creat o zonă mare de depozitare, înaltă până la plafon, din corpuri albe, care să nu încarce vizual spațiul.