Welcome Home

Welcome Home

Proiect de amenajare interioară, apartament 56 mp

Anul: 2022

Amplasament: București

Iți prezint unul din proiectele de amenajare la care am lucrat în ultimul timp, un apartament cu o amenajare actuală, calmă și elegantă, cu multe suprafețe albe pentru luminozitate, combinate cu griuri și texturi de lemn, dar și cu accente de culoare care sparg monotonia.

Holul de la intrare este în forma de L și separă zonele din casă, mai exact în fața intrării este zona de zi, adică livingul cu bucătăria, iar în partea opusă este dormitorul.

Holul este open space către living, așa că era esențial ca imaginea lui să fie cât mai ordonată și mai discretă ca prezență, dar care are un rol extrem de important, fiindcă aici am creat mare parte din spațiile de depozitare din apartament, cu mobilă realizată la comandă special pe dimensiunile spațiului.

In dormitor, atât iluminatul cât și noptierele sunt gândite asimetric, pentru a nu încurca intrarea în baie. Tăblia patului este tapițată, pentru un plus de confort, iar panoul riflat în nuanțe calde de bej dă verticalitate spațiului. In continuarea panoului este o vopsea decorativă într-o nuață nisipie, iluminată cu bandă led, care oferă o lumină caldă și placută.